Hagyományos varrott cipő

Hagyományos varrott cipő: Az  elegancia a cipőnél kezdődik.
A hagyományos kézzel varrott lábbelik megvásárlását sajnos a mai világban kevesen engedhetik meg maguknak, mert a cipő elkészítése több hetes, aprólékos kézi munkát igényel, mely megnöveli a cipő árát.

A lábbeli készülhet faszeges, rámán varrott és goiser varrott eljárással is.Sarok és talp kiképzése egyedi igények alapján történik.Sarkára kopásálló gumibetétet vagy sarokvasat,talpára csúszásgátló gumit célszerű rakni, hogy tartósabbá váljon a lábbeli.
 

Az új cipőt kezdetben legfeljebb 1-2 órán át viseljük,majd amikor a cipő tökéletesen idomul a lábunkhoz,akkor vállalkozhatunk arra,hogy egész napos viselésre használjuk.

Egymást követő napokon ne hordjuk ugyanazt a cipőt! Hagyjuk legalább 24 órán át pihenni,sámfával kitömve, fűtőtesttől távol, jól szellőző helyen!

A cipő élettartama szempontjából figyeljünk oda tisztaságára, ápoljuk színtelen vagy színnel megegyező cipőkrémmel és a legkisebb hiba előfordulása esetén szakemberrel javíttassuk meg!

A cipő ára: 50.000 Ft-tól


Galéria

Méretvétel

Pontos méretvételről itt találhat leírást

A helytelen méretvételből adódó problémákért garanciát nem tudok vállalni.Doma cipő
2233 Ecser, Arany János utca 20

Tel: (30) 487 55 87
Tel: (29) 739 295
Nyitva tartás
Hétfőtöl péntekig
10:00 - 18:00
Email
domacipo@gmail.com
Keressen fel közösségi oldalaimon is
Szár Doma logó Kéreg boríték Szár Dísz varrás Dísz varrás Dísz varrás Belső bélés Nyelv Orr boríték Ráma Eva ék Járó talp Baba